EEN WEEKEND VOL
SPEKTAKEL!

Bij Stichting Heavig geloven we in de kracht van creativiteit, gekkigheid, humor en noaberschap. Onze visie is om jaarlijks met deze kernwaarden “Doorgedraaid Feestival” en “Piraten Café “te organiseren.

“Noaberschap” is volgens ons het fundament van de gemeenschap Greffelkamp. We willen een gevoel van verbondenheid versterken. Dit in zowel Greffelkamp als daarbuiten. Door actief samen te werken met lokale bedrijven en verenigingen willen dit bereiken. Daarbij is het doel om in advies, diensten en producten een bijdrage te leveren aan deze verenigingen.

We zijn ervan overtuigd dat creativiteit een essentiële drijvende kracht is voor een uniek evenement maar ook voor sociale verbinding en maatschappelijke vooruitgang. Daarbij geloven we dat gekkigheid en humor cruciaal zijn voor het creëren van een positieve en enthousiaste sfeer. Met onze waarden creativiteit, gekkigheid en humor willen we de verwachting van de bezoeker overtreffen en een onvergetelijke ervaring bieden die hen nog lang bijblijft.

Naast het organiseren van Doorgedraaid Feestival en Piraten Café zet Stichting Heavig zich ook in om op andere manieren een bijdrage te leveren aan de gemeenschap. Denk aan het leefbaarder maken van de gemeenschap.

We nodigen u uit om deel uit te maken van ons avontuur en samen met ons buitengewone evenementen te realiseren en het gevoel van verbondenheid te versterken. Als sponsor kunt u een belangrijke rol spelen bij het bereiken van ons doel.

Samen kunnen we de gemeenschap versterken en de verwachtingen van de bezoekers overtreffen!